Pages

Pénz a közösségi oldalakból

2011. január 14., péntek

Flixya


A Flixya-n a többihez képest egészen más módon juthatunk pénzhez.
Itt nincs pont vagy pénz gyűjtés, amit majd egyszer kifizet a cég, itt Adsense fiókat lehet összekapcsolni a saját oldallal.

(Adsense= a Google által üzemeltetett hirdetési rendszer, ami azt jelenti, hogy a weboldalainkon elhelyezett hirdetésekért némi jutalékra tehetünk szert. )

Akinek még nincs Adsense fiókja, annak pár kép feltöltése után érdemes megkérnie, mert nagy valószínűséggel a Google elfogadja a kérelmét.
Mindenesetre akár már meglévő, akár új Adsense fiókról van szó, engedélyezni kell, hogy a Flixya hozzáférhessen a fiókhoz, és csak ezután jelennek meg reklámok az oldalon.

A továbbiakban pedig a munka abból áll, hogy reklámozzuk saját oldalunkat, mert minél több látogatónk lesz, annál nagyobb az esély, hogy valaki majd kattint a Google által kihelyezett reklámokra, amiből aztán részesülhetünk.

Aki még nem hallott a Google Adsense-ről, pl. most akar Adsense fiókot nyitni, annak felhívom a figyelmét, hogy saját hirdetésre tilos kattintani, és tilos a látogatókat is erre kérni! - ezek ugyan a számla felfüggesztésével járhatnak!


A Flixya oldalán egy ingyenes regisztráció után:
- képeket tölthetünk fel,
- videókat oszthatunk meg, nem szükséges saját videónknak lennie, ami tetszik pl a Youtube-n, azt a link segítségével ide másolhatjuk és megmutathatjuk barátainknak,
- és blogot írhatunk

és a feltöltés után azonnal megoszthatjuk a tartalmat sok-sok helyen : twitter, facebook, myspace...stb....


Úgy gondolom, érdemes nagy baráti társaságot verbuválni, hogy minél több látogatónk legyen :)0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése